بهترین طرز تهیه رب گوجه در خانه با دستور مادربزرگ‌ها بدون کپک و تیره شدن

بهترین طرز تهیه رب گوجه در خانه با دستور مادربزرگ‌ها بدون کپک و تیره شدن

 

از قدیم در ایران رسم بر این بوده که در فصل تابستان به خاطر فراوانی گوجه فرنگی بساط درست کردن رب گوجه در حیاط و روی پشت بام خانه‌ها بر پا شود. اما شاید برایتان جالب باشد که بدانید تاریخچه درست کردن رب گوجه به عنوان یکی از پرکاربردترین چاشنی‌های غذایی برای اولین بار به کشور ایتالیا برمی‌گردد. ایتالیایی‌ها برای پخت بهتر پاستا و اسپاگتی باید پوست گوجه را می‌گرفتند و آن را پوره می‌کردند. ابتدا در سیسیل و سپس در سایر شهرهای ایتالیا کارخانه‌ها و البته به صورت خانگی در منزل تولید رب گوجه فرنگی آغاز شد. جالب است بدانید ایتالیایی‌ها به رب گوجه فرنگی روغن زیتون بکر و سرکه هم اضافه می‌کنند که مانع از کپک زدن رب می‌شود. طرز تهیه رب‌ گوجه‌ در خانه را در مجله کوروش بخوانید.

 


آشپزی گوجه ,رب ,فرنگی ,تهیه ,جالب ,بدانید ,رب گوجه ,گوجه فرنگی ,در خانه ,درست کردن ,کردن ربمنبع

طرز تهیه کباب نگینی لذیذ

لذیذترین غذاهای ایرانی؟

بهترین روش تهیه رب گوجه خانگی

طرز تهیه کیک برنج

طرز تهیه خورش نازخاتون لذیذ

تهیه خورش شش انداز گیلانی

طرز تهیه خورش ونوشک ایرانی

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

بالشتک پشت گردنی ماشین طرح گربه سه بعدی نیمه روز سبزه زار معرفی کالا فروشگاهی دختر زیبای خدا هر چی که بخوای هس فروشگاه اینترنتی ایرانی خرید اینترنتی سی دی آموزشی علاقه های موفقیت modiresabz.com